Aspiranten naar de Caribe!

Spelen in het Nederlands team is de droom van veel sporters. Voor Gabriel, Jhaidon, Tim en Nabil van aspiranten 3 gaat deze droom nu al in vervulling!

Deze jongens zijn via het project Alleen Jij Bepaalt bij Almere'90 lid geworden. Na 1 jaar zijn zij al doorgestroomd naar de aspiranten 3. Hun team staat momenteel op een solide tweede plek in de competitie en maken nog kans om kampioen te worden. Door hun inzet, prestatie en doorzettingsvermogen zijn zij bij de AJB coaches en trainers opgevallen. Daarom zijn zij geselecteerd om uit te komen voor het Nederlands team dat mee doet met het Koninkrijkstoernooi op Curaçao van 9 tot en met 13 oktober. Zij zullen daar spelen in het Tio Daou stadion, bekend van de Curaçao baseball week en het opnemen tegen Aruba, Curaçao, Bonaire en st. Maarten.

Sinds 2015 doet Almere'90 mee met het project "Alleen Jij Bepaalt". Voor informatie zie www.alleenjijbepaalt.nl

Als Almere'90 vinden wij het geweldig dat deze jongens die kans krijgen. Wij zijn natuurlijk ook super trots op ze!
Wij hopen dat ze de tijd van hun leven gaan hebben en wensen ze veel succes met het Nederlands team!

Via de site en social media kanalen van AlleenJijBepaalt is het toernooi van dag tot dag te volgen.
Ook zijn de wedstrijden live op televisie te volgen op RTV-7, Ziggo kanaal 75 / KPN kanaal 93.
Let wel op tijdverschillen! 6 uur vroeger dan Europe/Amsterdam

Afgelopen zaterdag is er door het Nederlandse team voor het eerst samen getraind onder leiding van de coaches Danny Rombley, Raily Legito, Gregory Trinidad en Jos de Roos. Het team is een goede mix van spelers van HSC "Blue Lions" Tilburg, Urban 020, Almere'90 en Blue Birds uit Delft.

Teamtraining klein 1.jpgTeamtraining klein 2.jpgTeamtraining klein 3.jpgTeamtraining klein 4.jpg