Geef je op voor de Baseball en Softball Wintertrainingen van United!

...Heb je plezier en wil je meer plezier?
...Speel je goed, maar kan het beter?
...Is je training prima, maar niet geweldig?
...Is je trainingsgroep leuk, maar iets te gezellig?
WT2017kl.jpg
United Wintertrainingen
De United Baseball en Softball wintertraining 2017 beginnen op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober. De wintertraining bestaat uit negen intensieve trainingen van anderhalf uur. In deze trainingen ligt de aandacht op de baseball / softball basic skills van: gooien, vangen, fielden en hitting. Er zijn groepen in de leeftijdscategorie van: pupillen, aspiranten en junioren. In de groepen wordt gewerkt met een maximum aantal van 8 tot 12 spelers per groep. Ouders en verenigingscoaches constateren na deze wintertraining meestal dat de honkbal/softbalvaardigheden van de deelnemers aanmerkelijk zijn verbeterd.

Inschrijving
Bijgevoegd inschrijvingsformulier ingevuld zenden naar info@unitedbaseball.nl
Deelname geschiet op volgorde van inschrijving, echter vol is vol. Ook dit jaar weer als van ouds werken we met kleine groepen. Bij de pupillen leeftijd minimaal 8 maximaal tot 12 per groep. Bij de aspiranten leeftijd maximaal 12 per groep. Junioren maximaal 8 per groep in Huizen en 12 per groep in Almere. Bij over-inschrijving behoudt United Baseball/Softball zich het recht voor de deelnemers te selecteren. De belangstelling voor de wintertrainingen is zoals elk jaar weer groot, het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt! (Ook leden van andere verenigingen kunnen zich inschrijven)

Prijs
De kosten voor de wintertrainingen zijn € 95,–
(Betaling per overschrijving na ontvangst factuur voor 01 oktober 2017)

Locatie en tijden
De trainingen vinden op vrijdag, zaterdag & zondag plaats in Huizen en/of Almere. (Precieze locatie is mede afhankelijk van inschrijving)
Aanvang tijden van de groepstraining zijn vanaf; 8.30 uur, de trainingsduur 1 1/2 uur per groep.
Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje aan info@unitedbaseball.nl