Waarom sponsor worden bij Almere ’90?

Als uw bedrijf één van onze nieuwe sponsors wordt, verbindt uw bedrijf zich aan een professionele vereniging. Een vereniging, die in base- en softball-land beschikt over een van de best gelezen websites waar u ook uw bedrijfslogo terugvindt. Met een eenvoudige ‘klik’ kan vervolgens iedere bezoeker uw eigen bedrijfssite bezoeken.

Wat kan het sponsoren van de bsc Almere ’90 voor u betekenen:

  • de naamsbekendheid van uw bedrijf kan worden vergroot;
  • uw bedrijfsnaam wordt verbonden aan een sportieve en gezonde levensstijl;
  • uw bedrijf wordt als een competitief bedrijf neergezet;
  • uw bedrijf toont zijn maatschappelijke betrokkenheid;
  • uw reclameboodschap wordt overgebracht;
  • u krijgt de mogelijkheid om klanten en medewerkers te werven;
  • u kunt bedrijfs- en personeelsdagen organiseren binnen het sportcomplex;
  • u kunt contact leggen met andere sponsors van de vereniging;
  • u kunt alle wedstrijden van bsc Almere ’90 bezoeken en u wordt als speciale gast uitgenodigd voor onze jaarlijkse “Openings Day”, waar we de eerste teams aan u presenteren.

De base- & softballclub Almere ‘90 is een professionele vereniging met een aantal unieke kenmerken. Bij onze vereniging wordt op elk niveau gespeeld. Ons eerste heren honkbalteam komt in het seizoen 2013 uit in de 1e klasse, net als ons eerste damesteam softbal. Ons eerste herenteam softbal komt uit in de hoogste klasse softbal.
Naast een groot aantal seniorenteams heeft de vereniging ook veel jeugdteams, waaronder een aantal talentvolle spelers. Zo werd ons meisjesteam aspirantensoftbal afgelopen jaar Nederlands Kampioen en werd het regioteam (Little League), voor 2/3 uit Almere ’90 speelsters bestond, Nederlands- en Europees kampioen en vertegenwoordigde Europa op de wereldspelen Little League in de Verenigde Staten.
De vereniging organiseert jaarlijks een aantal aansprekende toernooien met een groot deelnemersveld, waaronder ook een groot jaarlijks terugkomend scholentoernooi BeeBall.

Waarom een partnership aangaan?

Waarom zou u een partnership met een honk- en softbalvereniging en meer specifiek bsc Almere ’90 aangaan?

U kunt denken ‘ik help de club’.Met meer geld verhoog je de prestaties van de hoogste teams. En wat misschien nog belangrijker is: met meer geld kunnen we onze jeugdopleiding verder optimaliseren. De jeugd heeft de toekomst.

U kunt denken ‘zo’n partnership past binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Bewoners willen trots zijn op hun regio en topsport ondersteunt die trots. Verder wordt voor de jeugd een zinvolle en gezonde activiteit gefaciliteerd. En u draagt zo bij aan een positieve maatschappelijke ontwikkeling. We zien de jeugd tenslotte graag sporten.

U kunt denken ‘het helpt imago en omzet van mijn bedrijf’. Public relations voor uw bedrijf in de media gerelateerd aan honkbal. En invloed op leden en bezoekers die de reclame uitingen zien. Een beter imago en meer omzet.

U kunt denken ‘ik heb mijn persoonlijke motieven’. Misschien heeft u zelf bij onze vereniging gespeeld of hebben de kinderen er een mooie jeugd gehad en wilt u ons daarvoor belonen.

U kunt ook denken ‘ik houd van honkbal en wil deze sport steunen’. Nederland is zelfs wereldkampioen geworden; een unicum in de vaderlandse honkbalgeschiedenis en een direkt gevolg van goed topsportbeleid. En om aan die top te blijven is geld nodig. Daarnaast is honkbal in Nederland net als in de VS een familiesport bij uitstek. En een sport met zo’n positieve uitstraling moet je steunen.

Overtuigd door onze argumenten?
Overtuigd door één of meer van deze argumenten? Dat spreekt vanzelf, toch? En als u een partnership met ons aangaat zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Die mogelijkheden
tot een partnership met bsc Almere ‘90 zijn legio. Uw sponsorbijdrage wordt aangewend om onze honk- en softbal jeugd op het allerhoogste niveau te brengen en te houden. Topsport waarmee u zich als ondernemer identificeert en profileert, zodat de sportieve successen ook afstralen op u en uw onderneming.

Geïnteresseerd?
U kunt contact leggen met onze club via e-mail: info@almere90.nl
Namens de vereniging kan Albert Roozenburg, bestuurslid “Communicatie en PR” u verder informeren over onze mogelijkheden. U vindt op onze site een overzicht van diverse sponsormogelijkheden, maar graag gaan wij met u in gesprek om tot “maatwerk” te komen!