Winkel

In de winkel vind je een ruime sortering honkbal- en softbalspullen, uniformen, helmen, petten, bescherming etc.

De nieuwe openingstijden Winkel Almere 90 : 

In verband met komende winterstop van competitie gaat het Winkeltje ook even sluiten.
Vanaf maandag 2 oktober is de winkel alleen open op afspraak.
Een afspraak kan je maken via winkel@almere90.nl
Er komen natuurlijk nog wel 2 data op de site voor al uw sinterklaas en kerstinkopen.

Houd de site in de gaten voor afwijkende de openingsdagen en tijden.
Tot ziens in ons Winkeltje!

Mocht u niet kunnen en graag willen langskomen? Mail dan naar winkel@almere90.nl voor een afspraak.

Vrijwilligers Gezocht

Wij zoeken nog enthousiaste/leuke/spontane/gezellige vrijwilligers voor het Winkeltje! Het maakt niet uit of u verkoopervaring heeft of niet. Wij leiden u op tot professioneel verkoper/ster. Mooi Meegenomen! Dit is ook gelijk voor uw vrijwilligersuren, deze heeft u dan meteen te pakken en afgeschreven. Graag per mail laten weten of u interesse heeft winkel@almere90.nl Tot ziens in het Winkeltje Almere 90

Veiligheid: De bond adviseerd tegenwoordig het gebuik van faceguards, voor de infield bij softbal, maar ook voor honkbal gaan die geluiden op. Bij de pupillen honkbal is al het advies gegeven om de slaghelmen te voorzien van faceguards. Veiligheid voor alles en daarnaast een fijn gevoel dat als tijdens het slaan of pitchen iets mis gaat het gezicht van de speler is beschermd. Sinds een week hebben we nieuwe helmen compleet met faceguard, maar ook bitjes ter bescherming van het gebit. Voor deze artikelen geld dat de voorraad beperkt is en dat het wordt besteld naar behoefte. Veilig het veld op? Kom dan langs in de winkel en laat je door de dames in de winkel voorlichten. Heeft u vragen over de voorraad of artikelen, neem dan contact op via winkel@almere90.nl.

Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ook kunt u tijdens openingstijden bellen met het nummer van de kantine 036-5499540.

Prijslijst (onder voorbehoud)  Prijslijst A90 (2017) Blad1_0.jpg